tubes_wijn_3x

ValenWine – Box Wine in TUBES

Wie is jouw ‘partner in wine’? Verras een geliefde op Valentijnsdag met onze ValenWine box! Met deze romantische giftbox trakteer je hem of haar op drie heerlijke wijnen in TUBES.  Iedere tube is goed voor één glas wijn. Met liefde samengesteld, om samen van de liefde te genieten. Proost!

Deze box bevat drie TUBES met wijn van het Italiaanse wijnhuis Domus Vini:

  • DOMUS VINI NERO D’AVOLA – 13% VOL.
    Robijnrode kleur en aroma’s van kers en framboos. Complex en soepel in de mond, met de smaak van rijpe bessen, omvat in zijdeachtige tannine.
  • DOMUS VINI PRIMITIVO IGP 12,5 % VOL.
    Intens smakende en robijnrood gekleurde Primitivo. Fruitig en intens boeket, dat doet denken aan rode vruchten zoals de pruim en pittige pepergeuren. De smaak is droog en vol met een fluweelachtige en stevige tanninetoon.
  • DOMUS VINI PINOT GRIGIO IGP – 12% VOL.
    Delicaat en complex, met elegante tonen van blauweregen en acaciabloem, gecombineerd met fruitaroma’s. Droge en frisse smaak, volle body.

 

OVER DOMUS VINI
Het wijnhuis Domus Vini werd opgericht aan het begin van de tiende eeuw in het Veneto-gebied vlakbij Venetië door de Vedovato-familie, sinds drie generaties en al meer dan een eeuw de hoofdrolspeler in het selecteren en aanbieden van de beste Italiaanse wijnen. Alleen de beste druiven worden geselecteerd voor de productie van de typische Veneto-wijnen en de beste Italiaanse wijnen, wat duidt op kwaliteit en het leveren van authentieke producten. Dit wordt bewezen in de meest invloedrijke internationale competities wereldwijd, waar deze wijnen voortdurend prijzen binnenslepen.

 

Totaal prijs: €29,95 – inclusief verzendkosten – LIMITED EDITION: OP= OP – Levertijd: 1 tot 3 dagen

29,95