Tubes_chocolade_2x1

ValenWine in TUBES x Chapter Chocolate

Het recept voor een perfecte Valentijnsdag? All you need is love! En chocolade en wijn natuurlijk… Beschik jij over het eerste ingrediënt? Dan zorgen wij voor de laatste twee. Verras een geliefde op 14 februari met deze ValenWine box met bijzondere chocoladetruffels en heerlijke wijnen in TUBES. Liefde gaat tenslotte door de maag!

Deze box bevat zeven handgemaakte chocoladetruffels van het merk Chapter Chocolate en twee TUBES met wijn van het Italiaanse wijnhuis Domus Vini:

  • DOMUS VINI NERO D’AVOLA – 13% VOL.
    Robijnrode kleur en aroma’s van kers en framboos. Complex en soepel in de mond, met de smaak van rijpe bessen, omvat in zijdeachtige tannine.
  • DOMUS VINI PINOT GRIGIO IGP – 12% VOL.
    Delicaat en complex, met elegante tonen van blauweregen en acaciabloem, gecombineerd met fruitaroma’s. Droge en frisse smaak, volle body.

OVER CHAPTER CHOCOLATE
Verwacht van Chapter Chocolate geen doorsnee chocoladetruffels. Elke smaak wordt met de grootste zorgvuldigheid bedacht door chocolatiers en iedere truffel wordt ambachtelijk bereid. En dat zie én proef je! Omdat de chocoladetruffels overheerlijk zijn en er ook nog eens uitzien als kleine kunstwerkjes, is elk hapje een feestje. Het assortiment van Chapter Chocolate bestaat uit dertig chocoladetruffels, verdeeld over drie verschillende ‘hoofdstukken’ met ieder een geheel eigen thema; Classic Collection, Flower Collection en de Wine & Spirits Collection! Omdat de inhoud van onze boxen varieert, blijft het altijd een verrassing welke truffels er precies in een giftbox zitten.

OVER DOMUS VINI
Het wijnhuis Domus Vini werd opgericht aan het begin van de tiende eeuw in het Veneto-gebied vlakbij Venetië door de Vedovato-familie, sinds drie generaties en al meer dan een eeuw de hoofdrolspeler in het selecteren en aanbieden van de beste Italiaanse wijnen. Alleen de beste druiven worden geselecteerd voor de productie van de typische Veneto-wijnen en de beste Italiaanse wijnen, wat duidt op kwaliteit en het leveren van authentieke producten. Dit wordt bewezen in de meest invloedrijke internationale competities wereldwijd, waar deze wijnen voortdurend prijzen binnenslepen.

 

Totaal prijs: €29,95 – inclusief verzendkosten – LIMITED EDITION: OP= OP – Levertijd 1 tot 3 dagen

29,95