Luxe Relatiegeschenken

Ontdek de originele, zakelijke & luxe relatiegeschenken en maatwerkoplossingen van TUBES voor uw bedrijf, instelling of merk. TUBES is van mening dat wijnen en gedistilleerde dranken voor iedereen toegankelijk moeten zijn in een single serve-formaat. Wij produceren en distribueren wijnen en sterke dranken in innovatieve 100ML- en 50ML- glas en PET tubes. TUBES geeft u de kans om te proeven, waarderen en genieten per glas, op een leuke manier. Ga met ons op reis door de wijnregio’s en distilleerderijen van de wereld, geniet van alle smaken per glas.

Tubes levert een groot en uitgebreid assortiment aan heerlijke producten welke te combineren zijn in een luxe giftbox .
Bijvoorbeeld:

  • Wijn
  • Whiskey
  • Chocolade
  • Olijfolie
  • Kruiden
  • Thee & nog veel meer

Al onze producten zijn te personaliseren. Van een eigen full colour sleeve tot aan uw bedrijfslogo op de luxe giftbox. Van een persoonlijke tekst verwerkt in een flyer tot aan de opdruk op de tubes. Wij bespreken graag de mogelijkheden tot de creatie van deze luxe relatiegeschenken en komen graag met u in contact voor het creëren van uw Perfect Gift!

Wilt u een offerte ontvangen? Laat ons bij het invullen van het contactformulier weten om welk aantal artikelen het gaat, wat uw budget is (ongeveer), wat de uiterste leverdatum zou moeten zijn en of de artikelen gepersonaliseerd moeten worden of niet. Met behulp van deze informatie kunnen wij u sneller een voorstel op maat doen.

Discover the unique customised business gifts available to your company, institution or brand from TUBES.
All of our products can be personalised or customised. From a full colour sleeve print, to your company logo on the  luxury giftbox. From a personalised text in a flyer to the printed design on the tubes. We are happy to discuss possible ideas. Please feel free to contact us in order to create your Perfect Gift!

Download brochure (PDF)